Long time - No seen

Hej på er!

Det var alldeles för längesen jag skrev nu. Anledningen är att jag inte haft internet hemma på ett tag.

Mycket har hänt sen midsommar, jag vet inte om jag kommer ihåg att skriva allt, men jag ska försöka sammanfatta så gott jag kan.

Första veckan i juli var jag i Lilla Edet på kanot-SM, mycket kul. Vädret var underbart, och jönköping kammade hem många fina placeringar. Jag och Sofia Thelander körde K2 200 m, och det gick snabbt så det visslade om det (eller?!)

3e veckan i juli var familjen med jimmys föräldrar och syster i damnark. Vi hade hyrt ett hus där, och det låg perfekt mitt bland alla sommarhus på nordsjälland. Vi var på en del utflyker bl.a. på bakken, i köpenhamn, på stranden och i en del olika köpcentrum i närheten av där vi bodde.

För ett par veckor sen hade jag min första utgång sen över ett år tillbaka. Tack Nina och Annika för en oförglömlig kväll på piren! Helgen efter det hade jag även en förfest här för alla tjejer, riktigt kul!

Molly har blivit stor. Ett halvår! Hon sitter upp själv utan stöd, och hon har börjat lära sig krypa lite. Nu är det farligt att lämna henne ensam för hon rör sig snabbt som blixten.

Nina har flyttat till växsjö, ska plugga till civilekonom. Mycket tomt utan henne. Hoppas vi ses snart!

Nu ska jag leka med molly, jag ska bli bättre på att skriva ner vad som händer i mitt liv. Och lägga in lite bilder från de senaste månaderna.

Ha en bra dag!

RSS 2.0