Nästan ända upp till Stockholm

Tidigt i morse åkte jag, Nina, Patrik och mamma uppåt landet. Meningen var att vi skulle köra upp Patrik till Nyköping, där han ska fira nyår med sina vänner. Men eftersom vi ändå körde så långt bestämde jag mig för att passa på att göra en visit i Huddinge. Jag känner att alla bitar som farit runt i mig, börjar falla på plats. Äntligen. Dagen kunde inte bli bättre, och jag hoppas att det kommer många fler som denna.

Det var långt att köra, så tur att Nina följde med både som mentalt stöd, och körpartner. Vi turades om att köra, och det var inte det smidigaste väglag att köra på. Det var halt, och det skvätte smuts på vindrutan hela tiden. Vi fick fylla på spolarvätska en gång, och stanna för att tvätta rutor och lyktor två gånger. Usch, man såg verkligen ingenting knappt.

Vi kom hem vid sju-tiden, och då började jag städa lite. Sen kom mamma och Magdalena hit med kycklingkebab, det var jättemysigt. Har inte träffat Maggan på så himla länge!

Nu sitter jag i vardagsrummet, med massa ljus tända i hela rummet. Ska kolla på en film och sen sova.

Imorgon är det nyårsafton, och då ska jag, Nina, Jimmy, Molly och Koffan äta frukost ute vid 8, och sen ska vi ut till Mias butik i Habo och kolla efter nyårskläder. På kvällen ska vi ut till Jenny, Morgan och Felix och äta tre-rätters och ta det lugnt. Nina, Nalle och Theo kommer också, jag tror det kommer bli en kanonkväll.

Nej nu ska jag kolla på den här filmen så jag kommer i säng någon gång.


Gott nytt år!

Galet mycket folk

Det blev en förmiddagspromenad med mamma och Nina idag. Runt Rocksjön. Det var bitigt kallt, med uppfriskande. Skönt att gå av sig lite. Jag och Nina tog en liten sväng upp till statiol och åt deras goda minipizza. Och kaffe såklart. Vi åkte också förbi Mio och hälsade på Ninas pappa Ingmar. Han hade ganska fullt upp, men en liten snabb kram fick Molly i alla fall. Jag köpte ett svart fårskinn till lillan, som hon kan ha i vagnen och hemma. Den är varm och skön. Ett litet rosa hjärta fick hon med som vi ska hänga upp i hennes rum.

På eftermiddagen åkte jag med Jimmy, Molly och Patrik till A6. Fy sjutton säger jag bara. Folk är som galna nu när det är mellandagsrea. Fanns inga parkeringar, man kom inte fram. Folk överallt som sprang hit och dit. För vad? Det är inte speciellt mycket att springa efter tycker jag. Men Patrik behövde hjälp att hitta byxor och skor till nyår- vilket inte fanns på rean- och vi följde med som mentalt stöd. Det behöver man verkligen om man ska in i smeten och fajtas.

På vägen hem hämtade vi upp Martina och skjutsade henne till stationen, hon ska till Johanna i Halmstad över nyår. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska ringa, jag ska skjutsa hem henne ifrån en kompis.

Imorgon ska jag och Nina köra upp Patrik till Nyköping, han ska dit och fira nyår med kanotkompisarna. När vi ända är uppåt landet så tänkte vi svänga förbi Stockholm med. Lite nervös inför det, men jag tror att det kommer gå finfint. Kan inte bli fel.

Nu ska jag ringa min Åsa och prata lite, har inte berättat att vi ska till Stockholm imorgon.

Ha en bra kväll!

Julen är över

Nu är det verkligen över, innan man ens hunnit fatta att det varit jul. Visst är det märkligt. Nu i dagarna har det varit fullt upp med att träffa släkt och vänner. Igår var vi ute hos Åsa på det årliga släktifikat, det var mycket folk och en massa massa fika och godis. Man kunde väl inte tro något annat när det är Åsa som håller i det. Gott var det, och roligt att träffa lite släkt som man aldrig träffar annars.

Idag åkte jag och Nina till Växjö, hon skulle skriva på kontrakt till sin nya fina lägenhet, och hämta lite sommarskor.. Ja ni hörde rätt - sommarskor! Hon ska till Thailand i 3 veckor nu i Januari, jag är väl inte alls avundsjuk... När jag kom hem åkte jag med Jimmy och Molly till Media Markt och köpte ett X-Box. Det absolut sista som fanns kvar. Vi har varit runt och letat på alla ställen, men dom verkar vara slut överallt. Så snacka om tur.

På kvällen åkte jag ut till Nina en sväng och åt lite kvällsmat och pratade. Det var mysigt. På vägen hem stannade jag till hos mamma och pratade lite med henne och Mia. Nu är jag hemma igen och nu ska jag ta och dricka lite vatten och sen sova, för imorgon måste jag upp och städa.

Sov gott!


Vinnaren

I måndags hade jag uppkörning, och jag fick körkortet, så den största vinnaren var ju jag :)  Äntligen!

Åter till utmaningen, 103 personer har röstat. De flesta rösterna har hamnat på min mail, kanske beror på att ingen ska snå deras idé, vem vet. Vinnaren blev Hanna Ström ifrån Malmö. Hon, tillsammans med 84 andra, röstade på Mariah Careys All I Want For Christmas Is You. Nomineringen löd: "All I Want For Christmas Is A Cd From Cdon". Jag tyckte att Hanna fattade vinken med den kortaste nomineringen, samt att den klingade ganska bra. Jag har skickat ett presentkort på cdon.com till Hanna. Grattis!


På julafton var vi hemma hos mamma på förmiddagen, tillsammans med mormor och morfar. Jag fick ett väldigt oväntat telefonsamtal, som jag blev mycket glad över. Fina julklappar blev det med.

På eftermiddagen åkte vi ut till Jimmys föräldrar i Mullsjö och åt julbord, hade trevligt. En massa klappar blev det där också, Molly fick en hel leksaksaffär tror jag.

Nu sitter jag och Nina och kollar på film, så jag ska vara lite social mot henne.

God fortsättning!

21 december - Nya låtar


5. Basshunter - Jingle Bells


6. Dean Martin - Let It Snow


7. John Lennon - So This Is Christmas

Jultävling- Vinn en valfri CD från cdon.com

Fyra dagar kvar till julafton. Jag tänkte lägga upp några jul-låtar varje dag nu fram till jul. Ni besökare får gå in och rösta fram den låt ni gillar bäst. På julafton kommer vinnarlåten läggas upp. Ni kan rösta antingen via kommentarer nedanför detta inlägg, eller via min mail: [email protected]  Skriv låtens nummer, artist och titel, samt en kort nominering, högst en mening.
(Ditt namn och mailadress/bloggadress måste givetvis skrivas).

Vinnaren till den bästa och kortaste nomineringen vinner en valfri CD ifrån cdon.com!


1. Mariah Carey - All I Want For Christmas


2. Wham! - Last Christmas


3. Triad - Tänd Ett Ljus


4. Carola - O Helga Natt

Och så var det lillans tur

Jag kände mig mycket bättre redan igår, ingen feber och ingen värk. Bara en rejäl förkylning kvar, och det kan jag leva med. Bara jag slipper tröttheten. Men nu har febern hoppat över till Molly istället, igår hade hon närmare 40 grader. Lilla stackaren. Hon låg mest och gnydde under gårdagen, kokhet, men glad. Hon orkade inte röra sig, utan låg och halvsov på golvet. Idag har hennes feber gått över till spyor istället, och det är inte bättre. Men hon har bara spytt tre gånger på morgonen, sen ingenting mer. Nu kryper hon runt och leker lite här, så det ser ut som hon är på bättringsvägen.

Prinsessan och jag


Nu sitter jag och väntar på att Jimmy ska komma hem från Habo. Han åkte tidigt idag för att Koffan frågat om han ville vara med på fotbollsträningen. Ganska komiskt, Jimmy och Koffan var dom enda som kom till träningen, och Koffan som inte ens kan träna pga knät. Så det var bara att vända i dörren. Nu ringde Jimmy, han skulle ta en kopp kaffe hos Jenny, Morgan och Felix. När han kommer hem ska vi iväg och shoppa lite klappar. Vi har inte ens börjat än. Fast i år blir det inte överdrivet mycket julklappar faktiskt, inte till alla vuxna i alla fall. Som jag sagt innan så är det faktiskt barnens jul.

Julmusik, kaffe och banan är vad som gäller här just nu, medan lilltösen busar runt här i vardagsrummet. Just nu spelas "...Två små röda luvor och en fårskinnspäls, skutta runt omkring..." Min favorit!


Hemma för vård av sjuk sambo

I går natt blev jag sjuk. Influensan har kommit. Kunde inte varit sämre tid, precis innan uppkörning och jul. Jag har feber, ont i huvudet, halsen och förkyld. Nyser hela tiden, och det svartnar för ögonen när jag reser mig upp. Jag är inte så katig nu precis. Jimmy har fått stanna hemma från jobbet både idag och igår. Jag känner mig för dålig för att ta hand om lilltösen själv hela dagarna.

Idag hade jag min sista körlektion, och det gick kanonbra. Berny sa att det var riktigt bra kört, inte ett fel. Nästan. Det kändes inte så bra att köra när jag mår såhär, men jag hade tagit en alvedon, en clementin, te och massa vatten innan jag gick hemifrån. Bara för att må lite bättre. Satt en stund och gjorde lite teori-prov på datorn efter körningen med.

Nu väntar jag på att Jimmy ska komma hem från affären med mat, och snus. Har inte haft snus sen igårkväll, och det känns inte bra. Mat har jag inte ätit på många timmar heller, så det skriker i kroppen efter både det ena och det andra.

Snart är det jul, och hur gött är inte det. Ska åka och köpa julmat imorgon om jag känner mig lite bättre då. Hittade lite bilder på mig och vänner, vill gärna dela med mig.

Titta Koffan vad jag hittade. Du är så bra.


Louise och Charlotte


Jag och Nina, min bästa vän.


Visst var vi snygga på denna bild, Jimmy?!


Nina, Sara, Ida, Josefine, Helena och Charlotte.
(jag var väldigt fet när kortet togs, och höll mig därför i skymundan)


Helt otroligt

När jag var på väg att åka till mamma för att hämta lilltösen igår så ringer min mobil. Det var min nya chef ifrån det jobbet jag fått (där jag ska börja efter jag tagit mitt körkort). Han undrade om jag kunde tänka mig att jobba lite extra innan jag fick kortet. Vem tackar nej till ett sådant erbjudande. Jag frågade när han behövde mig, och svaret var om en timme. Så det var bara att skynda till mamma med välling, och sen skynda till nya jobbet. Tack Lo för skjutsen, jag hade aldrig hunnit utan dig.

Jag slutade vid 21, och då kom Lo och hämtade mig igen, skjutsade mig till mamma så jag kunde hämta lilltösen. Jag tog bussen hem, medan Lo köpte pizza. Vi kom hem till mig precis samtidigt, och lillan somnade direkt när jag la ner henne i sängen. Gott med pizza var det, men jag var så himla trött. Gick och la mig tidigt, men kunde inte sova som vanligt. Satte på ett avsnitt med House, och det fungerade faktiskt bra som sömnmedel.

Idag gick jag upp vid 6, för vi skulle samlas på körskolan vid 7. Det var dags för halkbanan idag. Man kan väl säga att vi fick valuta för pengarna, för det var ett riktigt snökaos i Jönköping idag. Det gick inte att köra någonstans på banan knappt, det gällde att bara nudda gasen lite grann annars blev det ett rejält slalomlopp. Det var ju tur i oturen, för man fick sig en riktig tankeställare.

Vid två var vi på KFUM och kollade på Pesets luciatåg. Det var väldigt fint, och gott fika. Mamma, Patrik, Sofia och Anders var där med. Molly och Jimmy med såklart. Lilltösen blev förstelnad när dom tågade in, hon sjöng med till vissa låtar till och med. Hon var en liten tomtetös idag.

Har ni någonsin sett en sötare tomte?


Nu är det Idol-final för mig, och pokerkväll med grabbarna för Jimmy. Jag är väldigt trött, och ska gå och lägga mig i sängen och kolla på House sen en liten stund innan jag somnar. (Jag hoppas inte att jag missar alla tåg!)

Ha en bra fredag kväll!


Kreativitet

Jag kom precis hem från mammas jobb, har varit där hela dagen och hjälpt till att komma med idéer till ett projekt. Det är sånt som jag är bra på, hitta på roliga aktiviteter, planera och organisera. Riktigt roligt, och givande. Vi satt och diskuterade, kom på en idé som i sin tur kläckte en ny, och så håller det på. Vi ringde runt till en del företag för undersöka intresset för sponsring. När det gäller aktiviteter för funktionshindrade så verkar det som intresset är väldigt stort, det är riktigt roligt.

Jimmy kom och hämtade mig på KFUM, och mamma tog lilltösen och gick hemåt sig. Hon tyckte att jag skulle få några timmar för mig själv. och det är riktigt skönt. Men det är konstigt, även fast hon inte är hemma, tassar jag på tå för det känns som hon ligger inne i sitt rum och sover. Man är så van vid att ha henne runt omkring sig hela tiden att man inte riktigt kan slappna av och ta tillvara på sin egen tid när man väl får den.

Nu när jag är ensam tänkte jag ta mig ett bad, sen städa lite. Det går lite snabbare att städa när man inte behöver bära runt på lillan samtidigt. Men vad jag saknar henne nu, har bara varit ifrån henne en timme.

En riktig liten busunge


Julgardinerna passar inte riktigt in i Mollys rosa rum


Lilltösen slumrar så sött jämte favoritdockan


Bra start på veckan

Ibland funderar jag på om den där julkänslan man alltid fick när man var liten, plötsligt försvinner när man blir äldre. Ända sen jag var liten har julen varit årets höjdpunkt- utan tvekan. All julmat, ljus, julsånger, snö, kalle anka, tomten, julklappar... Allt det där som gör en så himla glad. När man inte kan somna på kvällen innan, för man är så spänd och förväntansfull. Det kändes som just den dagen varade i en evighet. De senaste åren har jag längtat efter denna dag på samma sätt som förut, men när den dagen väl kommer så är det över lika snabbt som den kom. Varför är det så?

I år är det annorlunda, denna julafton -och alla därefter- är Mollys dag. Nu är det hennes tur att ligga vaken kvällen innan och vänta på att få vakna upp på årets bästa dag. Och jag ska göra allt jag kan för att det ska bli så bra, precis så bra som jag drömde om när jag var liten.



I måndags hade jag körlektion, det gick hur bra som helst. Jag hade egentligen tänkt gå upp tidigt för att hinna med lite teori vid datorn, men som alltid så var jag seg iväg. När jag kom hem igen lekte vi med lilltösen, och åt köttbullar. Hon är helt otroligt söt, finns inget bättre än att ha henne här hos oss. Igår var det ännu mer bus och lek som gällde, det är som ni kanske vet fullt ös här hela dagarna. På eftermiddagen kom Åsa, mamma och Patrik hit på en snabb fika. Det är alltid roligt när man får besök. Vi åt av mina hembakade lussekatter och knäck. Kaffe med såklart!

Idag har jag övningskört med Åsa, det blev en hel del ärenden uträttade. En liten, eller ganska stor, fika blev det också. Förstår inte detta, sånt håller väl inte vi på med.... När jag kom hem gjorde jag fiskgratäng till mig och lilltösen, hon älskade det. På kvällen kom Malin hit, jag fick tvätta lite på hennes tid, tack för det ♥ Man kan säga att det vekligen behövdes. Efter det blev det bakad potatis och skagenröra som hon tog med upp, och lite kladdkaka på det. Mums.

Tiden går fort, snart är det uppkörning, jul och innan man vet ordet av så är det lilltösens ettårsdag. Det kommer bli ett kalas att minnas kan jag lova.

Hennes framsteg:
- Står upp själv
-Går snabbt längst med bord och väggar
-Går när hon håller mig/Jimmy i en hand
-Tar några steg själv´
-Pekar mot saker
-Vinkar hejdå

Hennes ord:
-Mamma = "Nama"
-Pappa = "dapa"
-Titta = "itta"

-Där = "däää"
-Äta = "äda"
-Lampa = "ampa"
-Hej då = "hee åå"
-Hej = "hee"




GODNATT PÅ ER!


Julstök och helgmys

I fredags blev det Idol-kväll som vanligt. Jag börjar fundera på vad jag kommer göra efter finalen, det har blivit som en fredagsrutin nu. Kalle var här, Johan och Malin kom upp en sväng med, fast Malin var trötter så hon gick ner sen. Vi kollade även på en film, 21, den var kanonbra.

Lördagen spenderades ute i Ninas skog i härja, där vi högg våran julgran och grillade korv i snön. Hela Jimmys familj, Nina, Nalle, Theo, Jenny, Morgan och Felix var där med, och vi hade en riktigt trevlig dag tillsammans. Det var faktiskt massa snö där ute, så Jimmy och Morgan passade på att bygga en snögubbe mitt i vägen. Molly fick sig en liten gran med, den var nog inte mer än 20 cm hög, jättesöt.

På lördag kväll hade vi trevligt tillsammans med Benny, Lo, Kalle, Adde, David, Johan och Annika. Jimmy gjorde sin tacogratäng, och jag hade köpt kladdkaka. Jag tror att alla hade lika kul som jag, det verkade så i alla fall. Lite senare på kvällen spelade vi "Med vilda gester". Riktigt skön kväll blev det.

Jag var rätt trött när jag vaknade i söndags efter 3 timmars sömn. Men det var bara att gå upp och se glad ut, för det var avslutning med handikappidrotten och det ville jag inte missa. Mamma och Kerstin hämtade mig vid 9, så åkte vi till coop och handlade julmust, julskinka, mackor, clementiner, äpplen, godis och massa mer som vi skulle bjuda på. Det blev mysigt och väldigt uppskattat. Jag var tvungen att gå lite tidigare därifrån, så jag och Åsa hann köra en stund. Det blev trots allt en ganska bra sväng, och på vägen blev det en korv med mos. Alltid ska vi äta nånting. Det är lite våran grej tror jag!


Jimmy kom och hämtade mig hos mormor och morfar, där jag "släppte av" Åsa efter körningen. Vi fick den årliga adventsblomman av mormor och så fick vi även en bit pepparkaksdeg. Mmm jag har ätit en bit av den redan. Jag är lite svag för pepparkaksdeg nämligen.

Lilltösen fick stå modell igår, vi kämpade här för att få en bra bild på henne iklädd tomtedress. Vi ska beställa julkort med hennes motiv på. Det var inte det enklaste, för hon envisades hela tiden med att dra av sig tomteluvan. Men efter ca 30 minuter, och 32 kort så fick vi fram ett som var helt okej!


När lilltösen somnat så ställde vi oss för att göra köttbullar inför jul. Tid tog det, och tråkigt var det. Jag rullade, och rullade, och rullade i tre timmar! Och Jimmy stekte, och stekte... Till slut blev vi klara, och det kändes underbart! Jag är nästan trött på köttbullar redan, fy fy.

Efter rullandet och stekandet så blev det lite film, "Ett päron till farsa firar jul" himla rolig film!

Här kommer bilder från köttbulle-stöket:

Rulla, rulla, rulla...!


Jimmy hade det inte ens hälften så jobbigt som mig :)


Resultatet blev över 200 köttbullar


Sista färsen blev biffar, och en god kvällsmat


Jimmy lägger verkligen fokus på stekningen


Ganska trött efter timmar i köket


Det tråkigaste med att laga mat är disken......


.....och spisen!



LILLA TOMTETJEJEN

Arg som ett bi drog hon av sig tomteluvan gång på gång

Modevisning

Mia ska öppna en ny klädbutik i Habo, och ikväll hade hon invigning med modevisning och förfriskningar, och shopping. Det var kanonkul, och det fanns en massa fina kläder. Tillställningen höll till i det så kallade "Spinnet", vilket är ett gammalt spinneri- och måleriföretag. Mysig byggnad, och lokalen vi kom till var fint anordnad med ljus, dekorationer och en stor skärm med en brinnande brasa.  Och en liten runway i mitten av publiken såklart. Vi fick goda snittar och cider, och massa godis. En gammal klasskompis till Jimmy och mig gick som modell, och han skötte sig riktigt bra.  

Jag köpte mig (eller mamma köpte till mig) ett fint linne. Eller man kan säga att det var en blandning mellan linne och klänning faktiskt. Jättefin, grå-svart. Mamma köpte en tröja till sig, en grå lång kashmirtröja och leggins till Martina, och en brun Frank Dandy T-shirt till Patrik.

Patrik har suttit barnvakt under kvällen nu. Jag gav lilltösen välling och la henne precis när han kom, så han behövde mest bara vara här när hon sov. Det hade inte vart så smidigt att ta med henne, mitt i nattningstid.

Nu har jag ätit köttsoppa och slagit in lite julklappar jag köpt till Jimmy idag. Eller som Molly "köpt" rättare sagt. Dom är i alla fall ifrån henne.

Nu ska jag sova!


PS. Grattis till er två på bröllopsdagen!   

Mollys första steg

Åsa och jag har varit ute och övningskört hela förmiddagen idag, alltså en rejäl sväng. Det kändes kanon, och vi övade på det körskoleläraren sagt. Planera bättre inför rondell och påfart/avfart. Och sen känner jag att jag blivit ganska dålig på att kolla backspeglarna nu, måste bli bättre på det. I alla fall nu till uppkörningen. Fast det måste man ju vara bra på sen med, annars vet man aldrig vad som händer. Jag fick också testa på att tvärnita, det var kul! Kanske mindre kul när man måste göra det av en annan anledning än att Åsa sitter jämte och helt plötsligt skriker ÄLG!! Jag såg då ingen älg, gjorde du det Åsa? :)

Vi gjorde några ärenden när vi ändå var ute och körde, bl.a. var vi på Nya Musik. Molly fick en jättefin julkrubba av Åsa och Britt som jag nu satt upp på hennes byrå. Jag älskar krubban, tror det beror på att jag tyckte så mycket om att se dom bära in krubban i kyrkan när jag var liten. Vi passade också på att handla lite på den sämsta affären i stan, Willys på Torpa. Det finns verkligen ingenting där!

När jag kom hem fick vi besök av Fathima och Milton, det var så längesen vi sågs nu. Molly och Mille älskar att leka tillsammans, dom är ungefär lika busiga båda två. Skiljer bara två veckor på dom. Det sötaste var precis när dom kom, och Fathima satte ner Mille på golvet, då kröp han fram till Molly direkt och så satt dom och log åt varandra. Sen sträckte dom sig mot varandra och pussades på munnen ♥. Är inte det gulligt så vet jag inte. Synd att man inte hade kameran redo.

Milton och Molly, bara några veckor gamla.
Såhär lugna är dom inte nu direkt!



Jag hjälpte Fathima ner för trappan när dom skulle gå (hon hade vagnen med sig upp, så jag bar barnen ner) och så sa vi hejdå och dom gick ut. När jag sen gick upp för trappan igen sa Molly "hej då, hej då, hejdå..." och vinkade hela vägen upp till lägenheten.

Nu har jag suttit en lång stund med Molly i hennes rum och lekt. Helt plötsligt ställde hon sig upp (det har hon gjort förr, men inte i mer än några sekunder) och stod upp lääänge utan att sätta sig ner. Då testade jag att hålla min mobil framför henne, och vips så tog hon ett steg mot den, sen satte hon sig ner. Jag gjorde detta om och om igen och hon gick flera steg. Det dröjer nog inte så länge innan hon springer runt här kan jag tänka mig.

Nu ska jag läsa teori en stund innan jag gör i ordning kvällsmat och sätter mig framför tvn. Man lär sig mycket saker i teoriboken, visste ni t.ex. att man inte får backa på motorvägen...?

Ha en bra kväll!



Typiskt med regn

Visst är det alltid så nu för tiden, ju närmre jul man kommer, desto mer inser man att det inte kommer bli någon vit jul. Inte i år heller. Regn och rusk är vad vi får nöja oss med, helt hopplöst. När man avr yngre var det nästan alltid snö runt jul, i alla fall vad jag kommer ihåg.

Vi var på Lands i Mullsjö och åt lunch idag med Emil, hans Londontjej Lucy, hans mamma Elinor, Simon och Linus. Det var trevligt, och maten var helt klart godkänd. Det var lite ovant att prata engelska, inte igår precis. Skönt att Emil och Jimmy skötte det mesta av snacket. Linus kändes ganska obekväm i situationen och pratade mest "svengelska". Det första han sa var något i stil med "I´m not orking to speak engelska idag". Han bjöd på ett gott skratt kan man säga. Roligt att träffa Emil en stund, han åker tillbaka till London idag, så det lär dröja länge innan man får se honom igen.

Det blev en liten snabb sväng upp till Nina (Jimmys mamma) och Theo innan vi åkte hem. Och så menar jag snabb, vi stannade inte längre än 5 minuter, klädde inte ens av oss ytterkläderna. Men det var roligt att se dom, får åka ut en längre aväng till helgen istället. Jimmy hade bråttom till jobbet.

Nu sitter jag och försöker hindra Molly från att dra ner allt hon ser, hon står just nu och klingar på elgitarren. En av hennes favoritsysslor. En annan favorit är att leka med sladdar/uttag och äta jorden ur den stora palmen vi har i vardagsrummet. När jag säger "nej" och tar bort henne skrattar hon högt. Börjar nästan kännas som det inte är någon idé att försöka ens. But I´ll keep trying.

Nej nu börjar hon verka lite trött lilltösen, bäst att ge henne tutte och snutte och lägga henne en stund.

So long!



1:a advent

Ljusstakar i fönstren, julgardiner, hemmagjord knäck, glögg och lussekatter. Vilken dag! Advent är så mysigt, med ljus och massa gott att äta. Nu sitter vi i soffan, ska in och lägga oss när som helst. Jag är jättetrött, och ska upp tidigt imorgon och träna. Sen är det körlektion. Tänkte gå dit lite tidigare och sitta en stund vid datorn. Det är inte långt kvar nu, så bäst att ligga i.


Godnatt!

RSS 2.0