Julpirr i magen

Nu sitter jag på landet hos Åsa. Eller hon är inte hemma, vi passar djuren när hon och Britt är på äventyr i Stockholm. Vi har tänt brasan, hällt upp varsitt glas vitt vin, och ska snart sätta på en film. Mysfaktor! Här ute är det så tyst och stilla, och man känner hur julkänslorna börjar ta fart i mörkret. Ljusstakarna är uppe, och glöggen framme. Kan det inte bli julafton idag?!

Funderar på vad jag ska köpa till Jimmy i julklapp, det är det svåraste av allt. Det måste vara något speciellt och fint, som han bara kan få ifrån mig. Några förslag kanske?

Molly sover där uppe, efter en fullspäckad dag med dagis, grisar, höns, kaniner och hundar. Hon var helt slut när vi la henne!

Imorgon är jag ledig, tänkte ta och träna ett pass, gå en långpromenad, tvätta bilarna och sen kanske sätta upp julbelysningen. Då kommer Åsa bli glad när hon kommer hem.

Nej nu är det filmdags!

Ha en bra kväll!

Djupa funderingar

Kan det vara så att människor förändras? Att den bilden man har, och den känslan en person gett, helt enkelt förändras. Jag har lite svårt att tro det. Men det kanske bara är så att det tar lite tid att vänja sig, man kanske inte vågar hoppas på för mycket.

Eller så har den redan skapade bilden förstört så mycket att man inte bryr sig om att lära känna den nya personligheten. Jag tror nog mer att folk som förändras snabbt, mest desperat försöker hålla en kvar, eller till och med kör med fula knep för att man ska glömma det förflutna.

Jag är glad. Idag fick en klok person mig att inse att jag äntligen släppt taget och gått vidare från det som varit. Att jag nu handskas med nya känslor. Ett helt nytt sätt att leva- där jag själv sätter gränserna.


Man måste vara rädd om sitt hjärta.

Jag ser det snöar...!

Idag var det konstigt väder. Först mulet, sen började det regna, sen öste regnet ner, sen blev det snöblandat regn, sen jättestora fina snöflingor. Då fick man sannerligen jul-längtan! Vi började "öva" på sångerna till lucia-tåget idag på jobbet, barnen var så duktiga och sjöng med. Känns inte klokt att det bara är ett par veckor kvar till första advent.

Idag har jag och Molly haft brottningsmatch, hon har lärt sig att kittla mig på riktigt, vilket ger henne en hel del fördelar kan man säga. Jag är väldigt kittlig av mig och kan inte ge något direkt motstånd i den situationen. Så lilltösen vann. Sen somnade hon som en stock.

Ikväll har jag tagit ledigt ifrån träningen för att istället ta det lugnt,kolla på One tree hill och house. Känns bra för kroppen är ganska trött. Men imorgon är det dags igen, det gäller att ligga i om man ska kunna äta all god julmat!

Nej nu ska jag fortsätta göra ingenting tillsammans med Jimmy och en kopp kaffe.

En gammal bild på Molly när hon somnade mitt i leken på krambjörnen.





Ha en bra kväll!

Ett inlägg för Malin!

Malin, Malin. Jag hoppas du blir glad att jag tillägnar ett inlägg bara för dig. Just nu sitter vi i soffan och kollar på nyheterna med Linus och Cassandra. Låter roligt eller? Vi väntar faktiskt på Idol-omröstningen. Tränade imorse innan åtta med Åsa och Susanne, och vi var riktigt grymma alla tre. Träningsvärk har jag nu kan jag säga. Jobbat har jag också gjort.

Jag har precis bestämt mig för att ta vaccinet mot svininfluensan, hörde av Staffan att den börjar bli mer aggresiv, och att det kommit in allt fler fall på Karolinska. Imorgon ska jag, Nina och Annika ha lite mys-pys-kväll här, du är hjärtligt välkommen!

För er som inte förstår, Malin tycker att jag vart lite dålig på att uppdatera bloggen.

Ha en bra fredagskväll, Malin! Och alla andra!


Jag och vännen Malin innan Metallica-konserten

RSS 2.0