Vad ser ni systrar?

Jag satt och läste på några bloggar som jag följer idag, och på en sida hittade jag en dikt som var så vacker att jag inte kan beskriva den. Man blev tagen, kanske för att den skildrade en verklighet. Inget påhittat rim. Jag tycker att ni också ska få läsa den, och beröras så som jag. Dikten är skriven av en kvinna från skottland, som bodde på ett servicehus. Hon såg inte ut att intressera sig för omgivningen utan satt bara och stirrade ut genom fönstret dagarna igenom. När hon var död, fann man denna dikt bland hennes papper.



Vad ser ni systrar?

Vad ser ni systrar, vad ser ni säj.

Förklara vad ni ser när ni ser på mej.

En knarrig gammal gumma, inte särskilt kvick,

Osäker om vanor, med frånvarande blick.


Som spiller ut maten och inte ger svar

när ni muttrar om henne som aldrig blir klar.

Som inte ser ut att märka vad ni gör

Och ständigt tappar käppen och inte ser sig för.


Som viljelöst låter er göra hur ni vill,

Med matning och tvättning och allt som hör till.

Är det så ni tänker när ni ser mej säj?

Öppna ögonen systrar, titta närmare på mej.


Jag ska tala om vem jag är, som sitter här så still.

Som gör vad ni ber mig och äter när ni vill.

Jag är ett tioårs barn med en far och en mor,

Som älskar mej och min syster och bror.


En sextonårs flicka smäcker och grann,

Med drömmar att snart få möta en man.

En brud nästan tjugo - mitt hjärta slår volt,

Vid minnet av löften jag givit och hållt.


Vid tjugofem- nu har jag mina egna små

Som behöver mig i hemmets lugna, trygga vrå.

En kvinna på trettio, mina barn växer fort

Och hjälper varandra i smått och stort.


Vid fyrtio är de vuxna och alla flyger ut,

Men maken är kvar och glädjen är ej slut.

Vid femtio kommer barnbarn och fyller upp vår dag,

åter har vi småttingar min älskade och jag.


Mörka dagar faller över mej, min make är död,

Jag går mot en framtid i ensamhet och nöd.

De mina har nog med att ordna med sitt,

Men minnet av åren och kärleken är mitt.


Naturen är grym, när man är gammal och krokig

Får den en att verka en aning tokig.

Nu är jag bara en gammal kvinna,

Som sett krafterna tyna och charmen försvinna.


Men inuti denna gamla kropp bor ännu en ung flicka.

Då och då uppfylls mitt medfarna hjärta.

Jag minns min glädje, jag minns min smärta.


Och jag älskar och lever om livet på nytt.

Jag tänker på åren, de alltför få som har flytt

Och accepterar kalla fakta, att inget kan bestå.


Om ni öppnar era ögon, systrar, så ser ni ej

Bara en knarrig gammal gumma.

Kom närmare, se Mej


Lite höstkläder och skor

Jag har kollat lite efter kläder på nätet nu, och hittade mycket fina grejer på bl.a HM och Ellos, här är några av mina favoriter.

ZoomaZoomaZoomaZoomaZoomaZoomaZooma
Nu ska jag leka med Molly för hon river snart ner allt från bordet här. Senare idag ska jag och Sanna träna, skivstång och spinning står på programmet. Molly ska till mormor medans vi svettas.

Ha en bra dag!

Tipspromenad

Snart ska vi gå tipspromenad, om bara Jimmy kan komma upp ur sängen. Just nu ligger han och Molly och busar, då kan man ju knappast gå in och störa dom. Men vilken vacker dag det är! Den perfekta höstdagen. Jag älskar hösten bara för min bild av en höstdag är precis som den idag. Soligt, lagom varmt/kallt och alla dessa fina fina färger överallt. Varma färger, som man mår bra av. Ska bli så gött att komma ut en sväng och röra på sig. Kanske hittar vi en gunga på vägen så Molly kan leka lite... Jag ska ha flest rätt!

Igårkväll gjorde vi varma mackor och kollade på tv. Sing a long och beck. Mysigt var det, fram tills Jimmy somnade i soffan, och låg och snarkade högt resten av kvällen. Men det var inte så konstigt, han var ute i fredags och sen var han på efterfest hos våra grannar, och kom inte hem förrän min väckarklocka ringde vid strax efter 7 på morgonen! 

Vi var på höstmarknaden igår med Jenny, Morgan och Felix. Det var kasst, fanns ingenting och ingen underhållning alls. Riktigt surt faktiskt. Men vi träffade Sanna och Daniel det lyser ju alltid upp tillvaron! Och så träffade vi lite släktingar med, alltid trevligt.

Nu ska jag gå in och avbryta leken, för nu vill jag gå ut och njuta av denna fina höstdag!


Sångfågeln som kämpade in i det sista

Jag fick igår ett inlägg från Peter PC Carlsson, en man som just nu försöker samla in 100 000 kr till barncanserfonden, och han har redan fått stöd från över 800 personer!

Han var en av de många som följde unga Maddes fight mot sin canser, men som tyvärr dog den 15 september. Peter PC Carlsson skickade en länk till Maddes mamma (Annes) otroligt gripande och vackra text som hon skrev några timmar efter sin dotter "sångfågelns" död. Gå in och läs den på    http://enbart.blogg.se/2008/september/080916-enbart-gastblogg-av-anne.html

Peter PC Carlsson har startat en insamling på Barncanserfonden som heter "Den jävla idioten" som Madde själv kallade sin sjukdom, och han har som mål att samla in dessa 100 000 fram till Lucia. Gå gärna in på hans blogg och läs mer, det finns fantastiska texter skrivna av Maddes nära, och dessutom vad Madde själv skrivit in i det sista.

Jag har själv skänkt 100 kronor till hans insamling.

http://enbart.blogg.se

Gör en god gärning.

Jimmys tandemhopp

Nu var det ett tag sen Jimmy hoppade tandemhopp, som han fått av mig. Det blev några kort tagna och en film till och med. Nina står vid kameran, och hon har lyckats filma rätt fallskärm från början, trots att vi inte hade en aning om vilken som var Jimmys innan han kom väldigt nära. Jag lägger in lite bilder och filmen från dagen.

Oh sexy :)Påväg in i flyget


Filmen är filmad med en vanlig digitalkamera, därav kvaliteten.
Lägg märke till Jennys kommentar mot slutet, den är klockren!
"Men det blir ju närmare och närmare"



Specialmödravården

Igår var jag på specialmödravården, som jag tidigare skrev att jag skulle till. Jag fick glada besked om att skadorna läkt så fint, vilket är ganska ovanligt. Jag får alltså inga bestående men, och vad läkarn trodde kommer jag inte ha problem med att föda barn igen heller. Vilken lättnad! Smärtan som jag haft på högersidan strax under revbenen var troligtvis en muskelinflamation på bukmuskelns fäste, som jag fått under graviditeten. Bara att låta det bli bra av sig självt om det går, så det var heller inget att oroa sig över. Sammanfattningsvis kan man säga att allt är helt perfekt!

Igår var jag och Patrik en runda på stan på morgonen, han behövde hjälp att hitta en skjorta och ett par chinos. Det blev lunch på sesam, bror bjöd det var inte igår. Efter det körde jag en lång sväng med Åsa, och sen på kvällen blev det ett spinningpass  med Sanna på friskis! Ojojoj vi börjar redan satsa på beach -09! Sen kollade jag på "Oskyldigt dömd" på kanal 4, jag tyckte den bra, helt klart!

Nu ska jag fortsätta kolla på lyxfällan!

So long!

Blod och syra

I helgen gick den sista tävligen av stapeln på rocksjön. Det var ganska mycket folk, och underbart väder. Riktigt kul att träffa alla, och dessutom att tävla lite själv. Patrik och jag körde K2 1000 i mixcupen, och jag kan inte fatta att jag verkligen orkade köra enda in i mål. Jag mådde sjukt bra efter loppet, hade fruktansvärd syra och blodsmak i flera timmar efter men det är absolut det charmigaste med att tävla tycker jag - att man under vissa lopp verkligen kan ge allt man har, att man inte har minsta lilla kraft över när man väl är i mål. Det har jag saknat nu under denna tid när jag varit gravid, och mamma. Men jag blev defenitivt sugen på att börja träna igen, så denna veckan har jag och min vän sanna planerat in två träningspass. Spinning och bodypump. Det är iaf en rolig träningsform att börja med när man ligger på noll i kapacitet.

I lördags var jag och Jimmy bjudna på 50-årsfest så vi hade fixat barnvakt till Molly för första gången. Sanna och Daniel grejade detta kanon, och vår lilla flicka skötte sig bra och somnade i sin säng och sov hela natten. Tusen tack till er för att ni är så bra, ställer alltid upp.

Idag ska jag på läkarbesök eftersom det är 7 månader sen molly kom nu , och det blev lite, eller en ganska stor skada under förlossningen. Ska bli skönt att se om allt läkt som det ska, och att problemet är löst.

Nu ska jag göra mig i ordning och gå ut en stund innan jimmy kommer hem från jobbet för att skjutsa mig till sjukhuset.

Ha en bra dag!

Vad gör en 19-åring till sexmördare?

Igår kollade jag på Efterlyst, vilket jag tycker är ett otroligt bra program. Gårdagens program innehöll en rad olika brott, men jag blev speciellt tagen av 19-åringen som redan begått sexmord. Flickan, Rose-Marie Hillring från Mora, hade träffat denne kille på internet. Dom skulle mötas i verkligheten, och så slutade det med ett brutalt sexmord. I reportaget i Efterlyst fick man se och höra mördaren själv visa och berätta om händelsen. Det otäckase var att när hon låg på marken, efter all tortyr, tog han upp en stor sten och kastade mot hennes huvud. Han förklarade att "han ville inte att hon skulle vara vid liv - för då kunde hon ju frysa ihjäl..." Han kan ju inte förstå vad han gör i det läget.. Jag undrar vad som kan gå så fel att en kille i så ung ålder begår ett sånt här sjukt brott? Kan barndom spela in? Kan det vara en medfödd störning? Kan man vara "mänsklig" när man begår brott som detta? Diskutera gärna.

Pappa och Martina var här under kvällen igår, kollade på Idol och halva Efterlyst med mig. Pappa köpte med sig kebab, det var gott och mysigt.

Tidigare under gårdagen var jag och Molly i stadsparken med öppna förskolan, jättekul! Vi gungade och kollade på alla djuren, gick och pratade. Fikade i lusthuset gjorde vi med! Alltid kul att träffa Fathima och Milton, Molly älskar att studera andra barn!

Idag har vi varit hos Charlotte och skrivit ihop lite alternativa träningspass, och fikat. Det var kul att se hennes lägenhet, den var helt underbar.

Nu har jag precis pratat med Fathima i telefon i en evighet, och nu ska jag ägna lite tid till Jimmy, som precis kommit hem från jobbet, innan jag somnar.


Molly älskar att gunga!


God natt!


6-2

Grym match idag mellan hv och frölunda! Vilket snabbt spel, vilka fina mål och vilka räddningar av Liv! Pappa var här och kollade på matchen med mig, vi åt mackor från mackmakeriet, mycket gott!

Tidigare idag var jag och Molly på 80-års kalas hos min morfars bror, det var mysigt att träffa några släktingar som man inte sett på år. Det blev till att äta sig väldigt mätt på kakor och tårta :)

Nu ska jag dricka en kopp te och diska.

God natt!

Han hoppade!

Igår åkte vi till Vårgårda, Jimmy hade en tid för fallskärmshoppning, och det blev äntligen av. Att hoppa från eifeltornet är ingenting jämfört med det här. 4000 m upp i luften, 200 km/t fritt fall i en minut och sen bara sväva. Fatta vilken känsla av frihet, och hjälplöshet. Att bara falla och falla ner. Jag hade nog aldrig vågat! Lägger in lite bilder och nån film senare.

Vi var och fiskade med Jenny, Morgan och Felix i lördags, jättemysigt! Fast sjukt kallt. Det blev en liten sjö i Hökensås som hette Lilla Grubben. Jimmy fick upp en jättefin regnbåge på över 2 kg direkt på första kastet, men sen blev det inga fler napp. Men vi hade trevligt ändå, för vi hade ju kaffe, riskakor, frukt och mackor med oss. Kylan blev nästan outhärdig redan vid sextiden, det var inte lätt att hålla Molly varm. (Hon fick smeknamnet rudolf med röda mulen!) Så det blev till att åka hem och värma sig då.

Igårkväll kollade vi på Wall-e, den var faktiskt riktigt kass måste jag säga. Tråkigt manus, knappt några konversationer, enformiga repliker och lama karaktärer. Stor besvikelse... sevärd? Absolut inte.

Nu ska jag ta min första kopp kaffe, och en macka för nu börjar jag bli lite småhungrig. Var ett tag sen man åt frukost.

Have a nice day!

Brännskador och filmmys

Idag skulle jag laga god fredagsmiddag till Molly. Kyckling med grönsaker. Låter gott va! Så enkelt, bara att koka och mixa, så vips! Har man en fulländad middag till sin lilla tös. Eller.... Man ska blanda i en del av spadet som man kokat kycklingen och grönsakerna i, vilket jag skulle göra. Jag hade mixern på bänken mittemot spisen, så jag höll i kastrullen och öste i spadet med en sked. Då spillde jag lite vatten (kokande hett) på handen, vilket ledde till att jag rådade tappa hela kastrullen på foten och resten av handen! AJAJAJ säger jag, det var spad precis i hela köket. Så nu sitter jag här med svullna tår och hälar, och kan knappt gå på fötterna. Klantigt, svar ja. Inte nog med det, när jag sen skulle mixa maten, efter en stund av städning (stackars Charlotte fick städa upp efter mig) och svalkning av foten, så gick mixhelvetet sönder. Min vanliga tur. Jag säger bara det, aldrig mer tillagning av barnmat! (Inte förrän imorgon iaf.)

Charlotte och Nina var här ikväll, vi åt totillas med kyckling och grönsaker, supergott. Jag tror till och med att jag lyckades laga kycklingen lagom het till Nina, hon drack iaf inte så mycket vatten till maten som hon vanligvis gör. Vi kollade sen på "I Hennes Skor" med Cameron Diaz, den var faktiskt riktigt bra! Charmig och fin, förutsägbar, men jag skulle nog kunna se den igen.

Tidigare under dagen var jag och pappa ute och gick runt munksjön, sen blev det lunch på Jensens Böffhouse. Maten var underbar! Till dessert blev det mjukglassbuffé, roligt att mixa sin egen topping. Man orkade inte mer än hälften dock, för maten var väldigt mättande.

Jimmy är och spelar poker med sina jobbarkompisar, så nu sitter jag hemma själv. Har ganska tråkigt, så ska nog sätta på en film tills jag blir tillräckligt trött för att sova.

Tack för ditt SMS Helena, kul att du är en sån trogen besökare! Vi får ta och träffas snart, kanske ta en fika. Du och Niklas får komma hit snart med, var längesen nu.

So long!

Planering och Made Of Honor

Jag har just blivit klar med min, enligt mig, perfekta planering för våran förlovningsdag! Jimmy har ingen aning om vad som kommer hända, och jag hoppas att jag kan hålla mig fram till 1 oktober utan att säga någonting. (Vilket egentligen inte borde vara så svårt- MEN jag har en tendens att bli så löjligt glad och excalterad när jag tycker jag kommit på något bra, att jag bara vill att det ska göras nu, nu, NU!) Jag hoppas att dagen blir till belåtenhet för Jimmy, så som jag kämpat.
Idag har vi varit hos Jenny, Morgan och Felix och ätit ugnspankaka -smaskens. Jenny är en klippa i köket måste jag säga. Vi fick med oss Mollys säng hem som Morgan har lackat i en fin ljusrosa färg, den blev så himla bra!

Jag har även kollat på "Made Of Honor", en ganska förutsägbar kärlekskomedi, liksom alla andra inom denna schanger. Varken imponerad eller besviken blev jag, en film som går att se, men jag skulle inte se den igen.

Jimmy är på bio nu, med några vänner. Jag tror att dom skulle se den nya Arn-filmen, men är inte säker. Hoppas filmen var bra iallafall, vilken det nu blev.

Nu tänkte jag kolla på sex and the city, och sen hoppa i säng.

God natt!


Regn = FILM!

Har ni tänkt på att om man upprepar ett och samma ord högt för sig själv många gånger, då låter till slut ordet konstigt och främmande.. ?





Idag är det ännu en regnig dag, det är mindre kul. Det bästa är att man tar sig tid till att fixa lite hemma, vilket man inte gör för mycket annars, och så kan man sitta i lugn och ro i soffan, med en kopp kaffe och en busig unge! Och det bästa av allt är att sitta och se en bra film, så mysigt när man hör regnet smattra på fönstret. Tända lite ljus och sätta på sig en tjock myströja är ett plus.

Nu ska jag njuta av en go rulle!

Mörk choklad

Jag älskar mörk choklad, vem gör inte det. Den måste innehålla minst 70% kakao, eller högst 86%, annars är den antingen smörig eller besk. Det bästa är att man blir nöjd på bara en liten bit, för det är mastigt. Det finns ju en del favoriter, men jag tänkte lista dom jag tycker är topp 5! Dom är alla jättegoda, men chili är ändå min favorit!

1. Lindt Excellence Chili! Underbar mjuk choklad och en eftersmak av stark chili.



2. Lindt Excellence Mint.                            3. Lindt Excellence 70% Cocoa
 Premium Pistachio bilde

4. Marabou Dark Premium Pistachio

        5. Marabou Dark Premium Sesame





Idag ska jag med Jenny på barnklädersparty! Ska bli himla kul, hoppas på att hitta något fint till min lilla prinsessa. Kanske någon fin overall nu till hösten. Igår fick Molly jättecoola kläder av sin gammelmoster, en t-shirt med en tryckt skylt på ryggen där det står "övningsgår" och ett par fina jeans! Hon kommer bli så fin i dom.

Nu ska jag diska undan frukosten, för det har jag inte orkat göra än.

Ha en bra dag!

Dåligt väder

Jimmy skulle hoppat fallskärm i helgen, men det blev inställt pga dåligt väder. Helt igenmulet, regnigt och blåsigt. Det var tråkigt, men vi får se om det blir bättre nästa helg så han kan hoppa då istället.

Molly kryper och klättrar överallt. Igår var hon helt galen, hon klättrade upp i babysittern, på tv-bänken, i soffan -överallt! Man får inte en lugn stund, men det är för sött. Hon vill ha allting och gör allt för att få precis som hon vill. Min lilla kämpe.


Idag ska vi tvätta och städa klädkammaren, ser inte fram emot det. Jimmy slutar två denna veckan, så himla skönt. Sen ska jag köra och sen är det styrelsemöte. Fullt upp idag. Imorgon ska jag med Jenny på barnklädersparty! Ska köpa lite fina kläder till Molly om det finns.

Nu ska jag ta en kopp kaffe - after my first cup I can handle anything!

Ha en bra dag!



Molly kryper för första gången


Molly, Molly bus

En fin dikt, och lite bilder..

Barnets önskan

Krama mig ofta så blir jag glad och trygg,
låt mig känna mig älskad även om jag varit stygg.
Stå fast, ni som är vuxna, trots mina prövningar och test,
för även om jag klagar är ni ändå bäst.
Visa mig i handling vad respekt är för någonting,
lär mig se det vackra i världen runt omkring.
Tala om att jag duger just precis som jag är,
och låt mig höra ofta att jag är er väldigt kär.
Låt vårt hem vara ett ställe där tolerans och kärlek bor.
och kom ihåg att man kan leka även om man blivit stor!!!


Lek och busMidsommar-prinsessa!

I Danmark, vid lilla havnsfrun.Köpenhamnpappa är bäst!Dregel..Sovdags


Molly kryper!

Tidigare ikväll började våran prinsessa att krypa! Helt otroligt, jag kan inte förstå hur stor hon börjar bli. Hon såg ut som en liten hundvalp- vinglig och ivrig- men snabbt gick det.

God kväll!


Iron Man och Fallskärmshoppning

Jag och Jimmy kollade på Iron Man härrom dagen, mycket bra film. Jag rekomenderar den skarpt. Coola scener och bra action. Ganska förutsägbar men absolut sevärd!

Igår var jag och Molly på mamma-barngruppen, hon älskar att se och leka med andra barn. Det är så kul att se henne så nyfiken och fundersam, ser ut som hon tänker " Oj, det finns folk i min storlek- måste titta lite, och känna lite och försöka göra som dom".

På lördag ska Jimmy hoppa fallskärm, en present han fick av mig när han fyllde år- i januari! När Molly kom blev det fullt upp så tiden har bara runnit iväg utan att vi haft en tanke. Men snart är det dags, och på lördag bär det av till Vårgårda flygplats. Allting kommer även att filmas så vi får en dvd med hela hoppet sen. Kommer bli kul att se. Så om du inte har något annat i tankarna på lördag klockan 15.30-17.00 kan du sända en liten tanke till Jimmy, som just då kommer falla handlöst i 200km/h ner mot oss som står på marken och förväntansfullt tittar på... Vilen grej!

Idag har vi haft tvättardag, helt sjukt vad tvätt man samlar på sig. Vi har tvättat åtta maskiner (!), så nu hänger det tvätt i hela lägenheten. Alltifrån handdukar och lakan, och kläder och filtar och ALLT möjligt som går att tvätta, för det luktar ju bara så underbart med nytvättad tvätt :)

Nu ska jag passa på att laga något kulmenariskt att äta - pytt i panna - för Molly sover och jag har en liten stund att ägna bara till mig själv!

Ha en fortsatt trevlig dag!



Hyllning

Måste få tipsa om en otroligt bra låt, sjungen av David Cook- vinnare av American Idol 2008! Dream Big är en låt som fängslar en. Här kommer texten och en länk till finalen på youtube.com. Njut!


David Cook
Dream Big

When I was a little boy
I swore that I would change the world when I grew up
Nothing else would be enough

I see it everyday
We settled for safe
And lose ourselves along the way

'Coz if you don't dream big what's the use of dreaming
If you don't have faith there's nothing worth believing
It takes one look to make the stars worth reaching for
So reach out for something more

Took a well perfected plan
For me to finally understand
But it's not me
Faith is something I can see

I've wiped my tears away now it's time for a change
No I can't waste another day

'Coz if you don't dream big what's the use of dreaming
If you don't have faith there's nothing worth believing
It takes one look to make the stars worth reaching for

'Coz if you don't dream big what's the use of dreaming
If you don't have faith there's nothing worth believing
It takes one look to make the stars worth reaching for
So reach out for something more


Länk:

http://www.youtube.com/watch?v=yAPsgIg0_00



God kväll!


Lilja 4-ever

Jag har precis sett Lilja 4-ever, har inte sett den innan. Den var rätt långtråkig, men samtidigt fängslande för det är ju bara så hemsk! Denna lilla tjej, som får leva i ett liv av svek och kränkning. Sjukt och motbjudande, och det värsta är att det tyvärr inte bara är en påhittad historia, utan det händer runt omkring oss hela tiden. Vidrigt!

Idag har vi varit på föreläsning på barnavårdscentralen. Vi fick lära oss om vad man ska tänka på när ens barn växer och börjar förflytta sig. Jag hade tänkt att vi måste köpa pluggar till eluttagen, och sätta för skåp och lådor i köket, ha en godkänt bra bilbarnstol och sele i barnvagnen... Vad mer kan det vara liksom?! Ojojoj det är en hel vetenskap! Så nu ska jag rensa ut våran lägenhet- igen - så det inte finns någonting att sätta i halsen, att välta över sig, att klättra på, att trilla i, att klämma sig på etc etc.. Till alla er som har bran; gå på en föreläsning, eller be eran bvc-sköterska att informera er för det är en hel massa man inte tänker på, som kan vara livsfarligt.

Jag och Molly åkte upp till mamma en sväng och fikade, patrik och martina var hemma för ovanlighetens skull så det var jättemysigt!

När vi kom hem så hade vi en sångstund jag och Molly. Hon är så söt när hon sjunger med. Hon älskar när man spelar gitarr och sjunger, det är som om ingenting annat existerar i hela världen, bara hon och jag och gitarren. Som hon också försöker äta på och klättra på och slå på... Hennes favoritlåtar är "Krokodilen", "En kulen natt", Imse vimse spindel och Rockspindeln", "Blinka lilla stjärna" och "Bockarna bruse".

Nu kommer snart Jimmy hem från jobbet, så jag får hålla mig vaken en liten stund till. Det är så mysigt att ta en kopp kaffe sitta och prata när man är lite trött och det är helt tyst överallt! Med Jimmy kan man prata hur länge som helst, det är så underbart. Orden tar aldrig slut. Han är den bästa som finns.

Hoppas ni har det lika bra som jag!






Måndag morgon

Jag sitter i köket, solen tittar fram och jag har nyss ätit frukost. Jimmy och Molly sover så det är helt tyst. Underbart! Snart ska jag iväg med min moster, och senare ska jag fika med mamma. Igår var jag, Nina och Victoria på bernards, det var jättemysigt. Båda två flyttar från jönköping nu, Nina ska plugga i växsjö och Vicke ska jobba och bo med sin pojkvän i göteborg. Hoppas dom båda får det jättebra, och att dom kommer hem ofta!

Nu ska molly äta gröt, hon är så söt när hon äter :)


Molly tycker det är kul att leka med maten!

Ha en jättefin dag!


RSS 2.0