Blåljus och galna lastbilar

Dom senaste dagarna har inte direkt varit mina favoritdagar när det gäller trafiken. Igår när jag var på väg hem efter att ha skjutsat min mor såg jag en polisbil med blåljusen på i backspegeln. Jag låg i den vänstra filen, och skulle precis byta till den högra- när polisen gjorde likadant. Så jag försökte byta tillbaka till vänster körfält igen, och då gjorde polisen givetvis likadant. Vi dansade lite slalom på mittlinjen några gånger innan den kunde svisha förbi- fy vad pinsamt! Såg sen när jag åkte förbi den att det brann i ett hus här på torpa.

Idag skulle jag köra ut på motorvägen från huskvarna, och hamnar jämte två lastbilar. Varav den ena höll på att köra om den andra. Jag gasade på och körde ut på motorvägen, då kom lastbilen jämte mig, och svängde in mot mig! Jag tutade men det sket väl chauffören i, så jag fick svänga in och stanna vid kanten. Snacka om tur, det handlade bara om nån sekund. Idiot säger jag!

Nu sitter jag och väntar på att Idol ska börja, jag och Molly kom nyss hem ifrån stugan. Vi var där och tittade lite efter att dom tömt och städat ut. Malin var med, så det blev en riktigt rolig tur. Imorgon blir det träning och jobb och sen ska jag bara ta det lugnt hela kvällen!

Hittade en fin bild på Martina och Patrik!


Ha det bra!

 


Söndags kväll

Helgen har varit ganska fullspäckad. Igår var vi iväg med Annika och Alex på bio. Vi åt först på thai-restaurangen brevid filmstaden, sen kollade vi på "flickan som lekte med elden". Det var buffé, och det fanns massa gott att välja bland. Filmen var bättre än förväntat, så det blev en lyckad kväll.

Vi åkte ut till Mullsjö och sov, för Molly hade varit där på kvällen. Så idag stannade vi där tills eftermiddagen. Vi gick tipspromenad och åt god söndagsmiddag. Vi var uppe på jobbet en sväng sen och städade med, vi hade som vanligt skjutit upp det ända in in det sista på helgen. Men det gick rättså snabbt.

På kvällen åkte jag bort till Martina och fikade, hon hade bakat frallor och muffins. Jättegott! Mysigt med tända ljus och musik. Nu sitter jag i soffan och har tänkt att skriva lite grann innan jag går och lägger mig.

Godnatt!

Tjejmys hos Annika

Igår fyllde Annika år, så vi var bjudna till henne på kalas. Åtta flickor var vi, som åt tacos, kollade på idol och spelade spel. Vi fick smaka på ett rött vin som Annika fått av någon kund, ett lagrat, jättegott vin. Jag har aldrig kunnat dricka rödvin innan, men jag tog två glas igår, för det var faktiskt riktigt gott.

Lugna tjejkvällar har man alldeles för sällan, det är ju ganska tråkigt ändå. Man borde ha det mycket oftare. Jag tycker det är skönt att bara ta det lugnt, och snacka lite skit, bara umgås. Iof så kände jag inte alla igår, men det spelar ingen roll. Det är så kul att träffa nya människor, att inte alltid vara med samma. Man kan ju faktiskt blanda gamla och nya vänner också, det kan faktiskt bli roligt.

Idag ska jag och Jimmy åka och kolla efter målarfärg och golv till sommarstugan. Vi hoppas på att dom städar ur den nu i veckan, så vi kan börja fixa till den. Vi har köpt lite möbler och lampor, och fått en del av vänner och familjen, så nu längtar jag tills vi fått in allt på plats och kan börja vara där. Jag tror att det kommer bli så fint!

Ikväll ska vi gå på bio och äta ute med Annika och Alex, så Molly ska vara hos sin farmor och farfar i Mullsjö. Vi ska gå på "flickan som lekte med elden", jag hoppas att den är lika bra som den första, men det var en tjej igår som sa att den inte var det. Men men, det är alltid kul att komma iväg och hitta på något med vänner, så det kommer nog bli en lyckad kväll iaf.

Ha en bra helg!

Hösten är underbar!

Det är så härligt när hösten kommer. Det blir mörkare utomhus, så man kan tända en massa ljus i hela lägenheten. Det blr kallare så man kan klä på sig alla sköna tjocka tröjor, och krypa ner ordentligt under varma täcket. Träden byter färg, till vackra mjuka färger i gult, brunt, rött och orange. Man börjar sakta få tillbaka längtan till juletid. Man är lite småseg på kvällarna och sover fantastiskt bra. Suget efter träning och nyttig mat kommer tillbaka efter en fet och lat sommar.

Jag helt enkelt älskar hösten!

Just nu sitter jag här i soffan och undrar om jag ännu en gång ska börja mitt "nya liv". Vilket innebär mycket träning, nyttigare mat och mindre godsaker. Det är ju nu denna tid som jag känner för att förnya mig- igen. Jag har under sommaren skippat det mesta som har med träning att göra, och jag har verkligen inte tänkt mycket på vad jag ätit. Så ja, jag tror att jag bestämt mig. Jag ska börja nu. Och nu ska det hålla i sig fram till jul, och sen så blir det självklart ett fint nyårslöfte efter det.

Ha en bra helg!


RSS 2.0