Vinter ?

Jag förstår inte hur vädret kan bli såhär. Det är höst när det egentligen ska vara sommar, vår när det ska vara höst. Sen när vintern kommer så är det fortfarande höst. Och när den kära våren kommer, ja då kan vår kära vinter komma.

Vad har hänt med sommaren?

snart är det vår

Det är ju typiskt att man ska få maginfluensa nu. Både jag och Jimmy. Men men, det kunde ju varit värre.

Min lilla Martina kommer hem från Danmark ikväll, hoppas jag hinner se henne lite. Patrik kommer imorgon tror jag. Ska bli kul! Känns så tomt när dom är borta. Hoppas ni har haft det bra båda två. Trots att isen hindrade er från att paddla, Martina.

Jag tänkte åka upp till mamma en sväng för Daniel och Sanna ska dit. Alltid kul att träffa dom! Sanna ska klippa mamma tror jag, och Daniel ska äntligen fixa deras lampor i köket. Blir skönt att komma iväg lite nu när man legat i sängen hela dagen.

Jag förstår inte varför snön skulle komma nu, kunde lika gärna struntat i vinter.

Snart är det vår! Det måste det vara!

min älskling

image4

Söndag

Idag kan man låtsas att det är lördag, skönt. Snart kommer hela stora familjen och ska fira mig. Ska bli trevligt. Senare ska vi nog titta förbi Kalles inflyttningsfest i Vaggeryd.

Lillasyster är i Damnark och bror är i Portugal. Känns lite tomt, hoppas dom har roligt och paddlar för fullt!

Lilla Molly är 4 veckor idag. Imorgon är hon en månad, lilla gumman vad du växer fort. Hon tittar och skrattar, så duktig. Jag förstår inte att tiden kan gå så snabbt. Livet är helt underbart, mina käraste skatter finns här nu; Jimmy och Molly. Underbart!


Glad Påsk

Idag har det varit påskafton. Och min födelsedag. Det har aldrig varit påskafton på min födelsedag tidigare, det var lite ovanligt. Födelsedagen känns inte så viktig längre, jag antar att det blir så. Kommer ihåg när man var liten, då var det något man väntade på hela året. Och julafon med förstås.

Mormor och morfar var här i förmiddags med blommor och påskägg. Sen var jag, Jimmy och Molly hemma hos mamma, pappa och Martina och åt påskmat och fikade.

Ikväll har vi haft Daniel & Sanna och Linus & Nicki här. Underbara människor. Vi spelade och hade trevligt.

Det blev en lyckad födelsedag!

RSS 2.0