Typiskt med regn

Visst är det alltid så nu för tiden, ju närmre jul man kommer, desto mer inser man att det inte kommer bli någon vit jul. Inte i år heller. Regn och rusk är vad vi får nöja oss med, helt hopplöst. När man avr yngre var det nästan alltid snö runt jul, i alla fall vad jag kommer ihåg.

Vi var på Lands i Mullsjö och åt lunch idag med Emil, hans Londontjej Lucy, hans mamma Elinor, Simon och Linus. Det var trevligt, och maten var helt klart godkänd. Det var lite ovant att prata engelska, inte igår precis. Skönt att Emil och Jimmy skötte det mesta av snacket. Linus kändes ganska obekväm i situationen och pratade mest "svengelska". Det första han sa var något i stil med "I´m not orking to speak engelska idag". Han bjöd på ett gott skratt kan man säga. Roligt att träffa Emil en stund, han åker tillbaka till London idag, så det lär dröja länge innan man får se honom igen.

Det blev en liten snabb sväng upp till Nina (Jimmys mamma) och Theo innan vi åkte hem. Och så menar jag snabb, vi stannade inte längre än 5 minuter, klädde inte ens av oss ytterkläderna. Men det var roligt att se dom, får åka ut en längre aväng till helgen istället. Jimmy hade bråttom till jobbet.

Nu sitter jag och försöker hindra Molly från att dra ner allt hon ser, hon står just nu och klingar på elgitarren. En av hennes favoritsysslor. En annan favorit är att leka med sladdar/uttag och äta jorden ur den stora palmen vi har i vardagsrummet. När jag säger "nej" och tar bort henne skrattar hon högt. Börjar nästan kännas som det inte är någon idé att försöka ens. But I´ll keep trying.

Nej nu börjar hon verka lite trött lilltösen, bäst att ge henne tutte och snutte och lägga henne en stund.

So long!



Kommentarer
Postat av: ninafina

haha =)

2008-12-02 @ 21:05:27
URL: http://ninaojhage.blogg.se/
Postat av: peter pc carlsson

Jag har en utmaning till dig. En utmaning där det krävs lite engagemang, inte mycket men lite :-)



Jag vill gärna att du är med i den långa länkkjedjan till Lucia som nu startas. Samtidigt ger vi som är med minst 20 kr till barncancerfonden samt får en massa länkar till vår egen blogg. Kolla och kopiera det som finns på följande länk. (Du skall sedan sprida till ytterligare minst en bloggare).



http://enbart.blogg.se/2008/december/utkast-adam.html



Tack för att du bekämpar cancern och nynazismen :-)

2008-12-02 @ 22:58:27
URL: http://enbart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0