Midsommar -08

Underbara, underbara midsommar! Vädret kunde vart värre, det var faktiskt sol nästan hela dagen. Det blåste dock en hel del. Sällskapet kunde inte varit bättre, vilket gött gäng. Sammanfattningsvis en mycket lyckad dag (och natt)!

När vi var nästan framme på Tjörn fastnade vi i en bilkö i ungefär 50 min. Mindre kul! Väl framme började alla dricka öl och efter en stund var midsommarmaten framme på bordet. Mums! Efter vi ätit färdigt fick självklart jag och Erik i uppgift (Nina hade fixat lappar som vi lottade för att dela upp sysslorna, smart tänkt!) att diska, som vanligt våran underbara tur. Fast Eriks hade mer otur för han fick diska efter middagen senare med hehe. Vi fick jordgubbstårta efter maten (efter ungefär 3 timmars tjat från Erik)  och senare på kvällen grillade vi kött och åt hemmagjord potatissallad, det var inte helt fel det heller.

Det kördes crocket-VM på baksidan, Jimmy vann visst, och det kunde ingen ha missat :) Alla verkade ha en trevlig midsommar, tack Nina och Erik för det! 

Jag lägger upp lite bilder imorgon.. 

Ha det fint!

 

Kommentarer
Postat av: Helena

Riktigt lyckad helg! Måste vi helt klart göra om:)

2008-06-24 @ 13:06:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0