Galen polisjakt utanför jobbet idag

Vi var inne i köket när vi hörde sirenerna från polisbilen, och gick givetvis till fönstret och tittade ut. Vår förskola ligger lite utanför stan, på landet. Det är inte ofta polisen kör med blåljus där som ni förstår. Vi såg några civila bilar som ställt sig åt sidan för polisbilen.

Vi såg en chevrolet komma farandes i ilfart in på vår parkering, tätt följd av polisen. När chevan stannade stod poliserna redo och slängde upp dörren, och bokstavligen slog ut föraren med batonger. Dom slog och skrek tills dom fått på handbojorna.

När vi börjar fatta vad som hänt ser vi att barnen och fröknarna står ute på gården och ser detta, lika förvånade och paralyserade som oss. Vi springer ut och tar in dom allihop. Inget som barn borde se, såklart.

En polisman gick in till oss precis när vi fått in barnen och bad om ursäkt, dom var ju självklart tvungna att sköta sitt jobb.

Efter en liten stund kom ytterligare två polisbilar, och hundar, som genomsökte bilen. När jag åkte hem en stund senare var dom fortfarande i full gång med att leta genom bilen.

Jag fick höra nu på kvällen att gärningsmannen kört drogad, utan körkort, och med en bil registrerad i lettland, och han var sedan tidigare känd från polisen. Därav det våldsamma gripandet. Han är nu misstänkt för ringa narkotikabrott, grov olovlig körning, märkesförfalskning och drograttfylleri.

En av fröknarna som stod ute med barnen när allt hände såg att en av dom civila bilarna hade ställt sig tvärs över vägen för att hjälpa polisen att stoppa chevan. Därför körde han i full fart in vid vår förskola.


Läs artikeln på J-Nytt här.



Kommentarer
Postat av: Paps

Livat på landet,vem har sagt att hakarp e lungt?

2009-10-29 @ 21:27:01
Postat av: angie.

Haha nu är det ingen som säger det längre i alla fall ,det är en sak som är säkert :)

2009-10-30 @ 15:33:50
URL: http://angelicaviklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0